!WOON nu ook actief in Aalsmeer

Op 6 maart is het eerste spreekuur van stichting !WOON in Aalsmeer van start gegaan. Wethouder Willem Kikkert kwam langs om kennis te maken. Het spreekuur zal elke maandag van 14-16 uur plaatsvinden in het gemeentehuis van Aalsmeer. Daarnaast kunnen bewoners van Aalsmeer ook telefonisch en per e-mail bij !WOON terecht.

Op het eerste spreekuur melden zich meteen al een drietal bewoners uit een complex van Eigen Haard in de Julianalaan. Al jaren kampen zij met klachten over tocht, schimmel, lekkages en verouderde elektra. Omdat het nog niet zo druk was tijdens het eerste spreekuur, was er uitgebreid de tijd om de kwestie te bespreken en advies te geven.

Met het opstarten van het spreekuur gaat ook een jarenlange wens van Huurdersvereniging Aalsmeer-Kudelstaart (HAK) in vervulling. De HAK kan haar individuele leden nu naar !WOON doorverwijzen.

Het spreekuur in Aalsmeer valt evenals onze spreekuren in Amstelveen onder team Zuid van !WOON. Een afspraak maken is niet nodig.

Lees ook het persbericht van de gemeente Aalsmeer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto: Wethouder Willem Kikkert opent het spreekuur in Aalsmeer. Rechts van hem staan: Evert Bartlema (directeur !WOON), Guust Augustijn (teamleider !WOON ) en Bea van Doorn (HAK).

Geef een reactie

Terug naar boven