Eigen Haard Fonds 2020

Vanaf 15 augustus a.s. kunnen bewonerscommissies, bewonersgroepen en individuele huurders bij Eigen Haard ideeën indienen om hun wooncomplex, huurpand of de woonomgeving te verfraaien. Daarvoor is het Eigen Haard Fonds in het leven geroepen. Voor 2020 is totaal € 50.000,– beschikbaar gesteld.

Dit jaar gaat het vanwege de coronacrisis iets anders dan in voorgaande jaren. U kunt zich via de link laten informeren over de voorwaarden waarop u een beroep op het Eigen Haard Fonds kunt doen en de wijze waarop u uw idee(ën) kenbaar kunt maken. De inschrijving staat open tot 1 oktober a.s. Het inschrijfformulier staat vanaf 15 augustus op de website. https://www.eigenhaard.nl/in-uw-wijk/een-goed-idee-wij-helpen/eigen-haard-fonds

Voor het eerst zal niet alleen een jury bepalen welk idee voor uitvoering in aanmerking komt maar er zal ook een publieksstemming zijn die van 15 oktober tot 15 november via een speciale pagina op de website van Eigen Haard voor deelname openstaat. Bij de uiteindelijke keuze tellen de stemmen van het publiek en van de jury elk voor 50% mee. Als u een aanvraag indient en het wordt genomineerd, mobiliseer t.z.t. dan uw omgeving om op u te stemmen!

In de afgelopen jaren zijn leuke en mooie objecten tot uitvoering gekomen dus als u een goed idee heeft schroom dan niet dat bij het Eigen Haard Fonds in te dienen.

Geef een reactie

Terug naar boven